Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

COMODO firewall - úplné povolení aplikace

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
jirka.prantl
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 25 zář 2012 18:19

COMODO firewall - úplné povolení aplikace

#1 Příspěvek od jirka.prantl »

Zdravim. Mám problém s COMODO firewallem, konkrétně na koleji se streamovanou televizí přes VLC player a pak i s Connectify na šíření internetu. Internet je zařízený přes kabel, ale se zapnutým firewallem mi ani jeden z výše uvedených programů nepovolí síťovou komunikaci. Zkoušel jsem i s adminy (jen starší studenti) povolit kompletní činnost těchto programů, ale stále mi to při zapnutém firewallu nefunguje, i když to mam ve skupině povolených (nebo důvěryhodných) aplikací. Je ještě nějaká jiná cesta, kam bych se měl podívat, kde by to šlo opravit?

Díky ;)

Khaan

Re: COMODO firewall - úplné povolení aplikace

#2 Příspěvek od Khaan »

Zdravím,
takže, chápu to takto: když je Comodo firewall nastaven jako neaktivní - streamování (TV přenos) jede, když ho zapneš, nejde.
- Pokud je tomu tak, zkusil bych zřejmě ve FW povolit konkrétní porty, na kterých se streamuje ("Síťová pravidla", pokud nevíte jak na to - vygooglit nastavení k Comodo, případně možná to bude i někde tady na fóru ve starém návodu Comodo; ale je to česky, takže to snad zvládnete).

Povedlo se?

Zamčeno